teisipäev, 9. juuni 2015

Sadala kooli müts



Koostöös Sadala Kandi Edendajate ühinguga on Sadala koolil valminud koolimüts. Selle aasta 6. klassi õpilased olid esimesed, kes said nende mütside omanikeks. Uuel õppeaastal soovime kõik õpilased koolis varustada nende mütsidega. Selle mütsi kandmine näitab kuulumist Sadala kooli perre.


Võimalus see müts endale osta on ka kõigil teistel Sadala kooliga seotud inimestel: töötajad, vilistlased, endised töötajad jne. Mütsi hind on 19 eurot. Soovi korral mõõda oma pea ümbermõõt horisontaalselt kulmude kohalt sentimeetrites ja anna oma soovist teada koolimajas või külasta lehekülge Mütsi tellimine.

Õpilased võivad ka esitada tellimusi. Nende mütsi täpne hind selgub sügisel, sest Sadala Kandi Edendajate ühing on teinud ja veel tegemas kampaaniat ning kogunud raha kooliõpilastele mütside ostmiseks.








 

reede, 5. juuni 2015

Kooliaasta lõpetamine

Taas on õppimine selleks õppeaastaks läbi. Aasta on läinud meeletult kiiresti ja teguderohkelt. Pidulikult andsime 3. juunil üle 9 kiituskirja ainult viitega lõpetajatele: Trevor, Moonika, Annaliisa, Laura, Kätlin, Rainis, Teele, Kärolin, Mirel ja 6 tänukirja neljade ning viitega lõpetajatele: Uku Siim, Martin, Markus, Õnnely, Kädi, Helena.  Kui arvestada meie õpilaste hulka, 31 õpilast, siis 48% meie lastest õpib hästi ja väga hästi. Lisaks oli mitmeid ainealaseid kiituskirju ning 5. ja 6. klass olid tublid kevadeotsijad.
Teele tuli saata järjekordsed 6. klassi lõpetajad, kes peavad tegema juba valiku, kus sügisel edasi õppima asuda. Edu teile Evelyn, Brigitha, Helena, Kädi ja Karin. Palju õigeid valikuid!

ILUSAT ALANUD KOOLIVAHEAEGA TEILE KÕIGILE!!!
Loodetavasti tuleb varsti ka mõnus ja soe suvi.










neljapäev, 4. juuni 2015

Õuesõppe päev ja jalgratta eksam

1. juunil õppisime õues ja kontrollisime kooliaasta jooksul õpitu omandamist. Tulemused olid head. Tänu Naabrionule oli meil koolilõuna sellel päeval teistsugune. Suur tänu neile selle eest.
2. juunil olime samuti õues. 3.-4. klass tegid koolimajas jalgrattaeksami esimest osa, samal ajal ülejäänud, kellel ratas kaasas ja töökorras, said osa võtta jalgratta võistlusest. Hiljem läksid ülejäänud  koolimajja lõpetama postreid teemal: kuidas vähendada elektrienergia tarbimist ning miks on vaja vähendada põlevkivi kaevandamist. 3.-4. klass aga tegid oma eksami sõidu osa ja sooritasid kõik selle edukalt ja võivad julgelt jalgratastega sõitma asuda ka seal, kus enne ei tohtinud jalgrattalubade puudumise pärast. Seaduse järgi peavad lapsed kandma kiivreid, aga millegipärast kipub see ununema või ei ole neile seda sootuks ostetud. Seega palun ikka jälgida rattaga sõidul, et kiiver oleks peas.













teisipäev, 2. juuni 2015

Ekskursioon

26. mai toimus kogu kooli ekskursioon. Sellel aastal külastasime Kohtla kaevandusparki, Sinimägesid, Narvat ja Narva-Jõesuud. Kaevanduspargi külastust toetas omapoolt SA Keskkonnainvesteeringute Keskus -KIK, kellele veebruaris projekti kirjutasime.